HOE WERKT HET N95-MASKER

Het N95-masker met klep werkt op een eenvoudige en ongecompliceerde manier. Het is een van de meest gebruikte persoonlijke beschermingsmiddelen die voor veel toepassingen wordt gebruikt, waaronder intramurale zorg en tbc-afdelingen. Een ervan kan ook worden gebruikt in infectiebeheersingspraktijken en laboratoria als u werkt in de planning van pandemie├źn of eerstehulpafdelingen, en andere toepassingen.

Het bedient ook arbeiders die zich bezighouden met de bouw. Mensen die slijpen, zagen en gipsplaten slijpen, gebruiken het ook. Ook degenen die houtbewerking en grasmaaien zijn, evenals degenen die met isolerende deeltjes werken. De N95 doet ook uitstekend werk bij mensen die sloopwerkzaamheden en andere tuinprojecten uitvoeren.

Maar voor de beste resultaten vermindert het zeer effici├źnte ademhalingsmasker iemands risico om stofdeeltjes in te ademen en de longen te beschermen.

Desalniettemin werkt het gasmasker door de gebruiker bescherming te bieden tegen deeltjes in de lucht, waaronder huidschilfers van huisdieren, haar van huisdieren, bladeren, bloem, zaagstof, rook en andere deeltjes.

dgmondmasker.nl

www.medisch-mondkapje.nl